Agenda

Cancelled | Ball Noir + Scarlet Stories

Update
Dit optreden is geannuleerd wegens het coronavirus. De nieuwe datum is: 12 februari 2020

Ball Noir
De Nederlandse band Ball Noir brengt alchemie voor gevorderden. Ze mixen middeleeuwse, klassieke en elektronische instrumenten tot medieval folkmetal, vol spookachtige melodieën en donkere fantasieën. Een absolute must voor liefhebbers van Anathema en My Dying Bride. Bij een live show van Ball Noir neem je een kijkje in hun laboratorium: een feest van vleugels, kaarsen, klokken en kostuums. Zware Metalen schreef over album Lost Serenades uit 2017: “Je gelooft de wereld die de heren en dame weten op te roepen en je wil er graag ook deel van uitmaken. Dit Ball Noir mag een revelatie heten. Met deze plaat hebben ze een pareltje afgeleverd.”

Scarlet Stories
Scarlet Stories brengt bloedrode verhalen in een ongrijpbare dark prog rock/metal omlijsting. De Nederlandse zeskoppige band werd in 2012 opgericht, bracht sindsdien twee EP’s uit en is een vaste waarde voor liefhebbers van donkere, sfeervolle rock/metal. De band put inspiratie uit muzikale genres als heavy metal, doom en ambient. In 2019 kwam Scarlet Stories met debuutalbum Necrologies. Zangeres Lisette van den Berg vertelt over de nummers op Necrologies: “Ze laten de duistere kant van de mensheid zien en gaan over emoties, onrecht, moord, maar ook over schoonheid. Geschreven om tot nadenken aan te zetten en live dramatisch uitgevoerd. Het ene moment fragiel en rustig, het andere moment intens en rauw.”

Deuren open: 19:00 / aanvang: 19:30
Tickets & info: https://www.gigant.nl/concerten-clubnachten/ball-noir-scarlet-stories?fbclid=IwAR3ns8XQaPhTLD84j6tKmpK0Wgsz0X1Vurc4cA5dMLYSQJdrPFKaWH3wq20

Leave a reply

« Back to overview